Terug naar Projecten.

We Dream

Een nieuw project met de naam ' We Dream".

Een collectie van sieraden ontworpen door Jaqueline Koppers en Joyce Kerkhoff.

Beiden werkzaam als zelfstandig goudsmid sinds 1985 na een opleiding Goudsmeden aan de vakschool Schoonhoven en sinds 1990 collega,s en vriendinnen.

Het idee om samen een collectie te ontwerpen is ontstaan in de eerste plaats om iets te creeren wat zij leuk en mooi vonden om aan te werken , beiden hebben verschillende stijlen van ontwerpen en uitvoering maar met de gedachte dat het samenbrengen van juist die verschillende vormgeving kan leiden tot iets heel verrassends.

De uitkomst is een sieraad bestaande uit losse elementen, dwz een ring met daarnaast een keuze van diverse opzetstukjes van bloemen en kleurstenen.

De keuze om verschillende materialen zoals geelgoud, roodgoud en of zilver te mixen. Samenstellen van een eigen sieraad door de klant zelf maakt het uniek maar ook prijstechnisch interessant want het budget is afhankelijk van de keuze van materiaal en de hoeveelheid elementen. Een combinatie van een zilveren scheen met evt een rosegouden bloem of zetkast maakt de prijs anders dan een geheel gouden ring. En daarbij is de combinatie van zilver met goud is heel erg mooi. Alles is en wordt door Jacqueline en Joyce met de hand gemaakt in Nederland. Onze eerste collectie is een droom van bloemen met dit als resultaat. Het idee is om de collectie uit te breiden met andere thema,s zit in de planning en ook uitbreiding van colliers, oorbellen en armbanden.

Dus laat je verrassen door de vele mogelijkheden dit sieraad!

Heel veel kijkplezier en creativiteit.

Let,s Dream

Neem contact op

JPK-Artworks
Bezoek Atelier Rotterdam op afspraak

+31 6 50 237 238

info@jpk-artworks.nl

Vind ons op Facebook


© 2018 JPK-Artworks | Interactive Media | www.interactivemedia.nl